Jump to content


Photo

Play the mod


  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

#1 Laro B.

Laro B.

    Fresh Meat

  • Real Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 20 April 2012 - 07:33 PM

Hi all, I've been following the mod for quite a while but never played it due to fact I don't have Half Life 2. However I do have HL2 Episode 1 and 2, these are the same source. Is it possible to play the mod from these, or is it just HL2 specific? And if I can play it with the HL Episodes, how do I do it correctly?

Take care,
Laro B

#2 ssba

ssba

    Lead Programmer

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,654 posts
  • Gender:Male
  • Location:Philadelphia
  • Interests:101100010110

Posted 20 April 2012 - 07:41 PM

All you need is "Source SDK Base 2007" -- it should be listed under the 'Tools' section of your Steam library.

One does not simply F11 into Mordor.


#3 Laro B.

Laro B.

    Fresh Meat

  • Real Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 20 April 2012 - 07:56 PM

How do I run the mod with it?

#4 ssba

ssba

    Lead Programmer

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,654 posts
  • Gender:Male
  • Location:Philadelphia
  • Interests:101100010110

Posted 20 April 2012 - 08:01 PM

You don't run it directly -- NMRiH just requires it to be installed.

One does not simply F11 into Mordor.


#5 Laro B.

Laro B.

    Fresh Meat

  • Real Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 20 April 2012 - 08:23 PM

Is that it? Hm, well it doesn't work, it starts the menu with options like "New game" or "Load game" and the're blank. No multiplayer, or anything. :(

#6 ssba

ssba

    Lead Programmer

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,654 posts
  • Gender:Male
  • Location:Philadelphia
  • Interests:101100010110

Posted 20 April 2012 - 08:34 PM

Are you running nmrih or the sdk base?

One does not simply F11 into Mordor.


#7 themanofwar

themanofwar

    Tester

  • Testers
  • PipPipPipPip
  • 896 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Interests:Games
    Movies
    Soccer
    Mapping

Posted 20 April 2012 - 08:34 PM

-

#8 Laro B.

Laro B.

    Fresh Meat

  • Real Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 20 April 2012 - 08:34 PM

NMRiH.

#9 Maxx

Maxx

    Project Lead

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Toronto, Canada
  • Interests:4 8 15 16 23 42

Posted 20 April 2012 - 09:39 PM

Did you install the FULL build or just the patch?

Did you install it to Steam/Steamapps/Sourcemods ?


Like NMRiH? Add me on Facebook!
-- NMRiH Project Lead, Team Manager --
"less talk more getting naked" -- ssba
Posted Image
Posted Image


#10 Laro B.

Laro B.

    Fresh Meat

  • Real Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 21 April 2012 - 06:00 PM

I didn't, and now I did, works now. Thank you for your time!

#11 The Reverend

The Reverend

    NMRiH's Bad Joke

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,402 posts
  • Gender:Male

Posted 22 April 2012 - 12:37 AM

Another satisfied customer! :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users